Melisa Asli Pamuk o ulozi iz snova

Melisa Asli Pamuk je jedna od turskih glumica koje su ostavile trag u poslednjim godinama. Rođena 1991. godine, glumica je 2012. stupila na setove sa likom Sevde u TV seriji Yer Gok Ask i pronašla ambicioznije projekte od drugih.

Melisa Asli Pamuk o ulozi iz snova

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je ostala upamćena po liku Asu u TV seriji Kara Sevda, pažnju je privukla i nastupom u TV seriji Kirmizi Oda / Crvena soba.

Melisa Asli Pamuk, koju smo do danas gledali u mnogim projektima, učestvovala je u seriji Hayaller ve Hayatlar, čije su nove epizode ​​četvrtkom deljene na Bein Connect digitalnoj platformi, ovaj put sa likom Setanay. Na prvom mestu svojim talentom i lepotom, glumica privlači pažnju gde god se pojavi.

Melisa Asli Pamuk, koja se nalazi na naslovnoj strani majskog broja magazina MAG, ponovo je pokazala svoju lepotu. Glumica, koja je zaljubljena u Mustafu Merta Koca, rekla je u izjavi za magazin: „Ja sam mirna, pozitivna, tiha, smirena, srećna osoba koja se rado sreće sa malo ljudi. Malo ljudi, mnogo sreće…”.

Navodeći da ima mnogo snova, glumica želi da ih ostvari. Melisa je dodala „Volela bih da igram snažniju i herojsku ženu koja može da se bori“. Glumica je na ovaj način poručila da želi da bude u akcionom projektu.

Objašnjavajući da se oblači kako oseća, glumica je navela da se i šminka u skladu sa odevanjem. Svoju životnu filozofiju glumica definiše na sledeći način: „Držati se podalje od negativne energije. Čim osetim negativnost u nekoj osobi ili okruženju, udaljim se od tog okruženja jer ne želim da dozvolim da me ta energija iscrpi.”.

NOVO - Turska serija Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini - ne baš dobar početak

By: Milt-TV Exposed