Počelo snimanje nove turske serije Sicak Kafa

Snimanje turske serije Sicak Kafa je zvanično počelo. U pitanju je prva distopijska turska serija. Projekat se radi u produkciji kompanije TIMS & B. Radnja u seriji je zasnovana na noveli Afsina Kuma. Serija Sicak Kafa će biti emitovana na Netflix digitalnoj platformi. Režiser ovog projekta je Mert Baykal. U seriji Sicak Kafa će se ...

Počelo snimanje nove turske serije Sicak Kafa

Snimanje turske serije Sicak Kafa je zvanično počelo.

U pitanju je prva distopijska turska serija. Projekat se radi u produkciji kompanije TIMS & B. Radnja u seriji je zasnovana na noveli Afsina Kuma. Serija Sicak Kafa će biti emitovana na Netflix digitalnoj platformi.

Režiser ovog projekta je Mert Baykal. U seriji Sicak Kafa će se pojaviti Hakan Gercek, Gonca Vuslateri, Hazal Subasi. Pored njih tu su i Erdem Akakce, Feriha Eyuboglu, Tilber Saran i drugi. U centru radnje ove nove serije je epidemija ludila koje je obuzela ljudsko društvo. Jedino skromni lingvista (Osman Sonat) može da spreči globalnu katastrofu. Međutim, specijalne službe koje imaju svoje interese započeće svoj lov na njega. Sudeći po opisu očekuje nas zaista drugačija, jedinstvena serija.

NOVO - Zvanično otpočele pripreme za serijiu Barbaros!

By: TV Exposed