Nejat Isler kao Cihan u seriji Aile / Porodica

Velika su očekivanja od TV serije Aile / Porodica, čija će prva epizoda biti emitovana u utorak, 14. februara, na Show TV-u.

Nejat Isler kao Cihan u seriji Aile / Porodica

Foto Credits: Internet Haber

U seriji Aile / Porodica u kojoj glume Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya, publika će gledati veoma različite likove uz animacije majstorskih glumaca. Susret imena kao što su Canan Erguder, Nejat Isler, Ushan Cakir, Nur Surer, Levent Ulgen i Emel Goksu u istom projektu je veliki posao sam po sebi.

Razlog zašto svi ovi glumci prihvataju svoje uloge je taj što ih smatraju impresivnim. Gledaćemo Nejata Islera u liku po imenu Cihan u novoj TV seriji Aile.

Sa serijom Aile, Nejat Isler će se vratiti na televizijski ekran kao potpuno drugačiji čovek!

Lik Cihana će stajati na sasvim drugoj tački u seriji, koja govori o životu porodice Soykan. Možemo reći da će sa ulogom koja odgovara protestantskom karakteru Nejata Islera, njegovi fanovi gledati sasvim drugačiju priču. Nejat Isler, odnosno njegov lik će biti osoba koja se odvojila od porodice pre 5 godina. Lik Cihan se pretvara u mračnu i nepouzdanu osobu.

U ovom trenutku, fanovi, koji znaju koliko dobro poznati glumac tumači takve uloge, imaju mnogo razloga za uzbuđenje. Lik Cihana se za svoju porodicu pretvorio u crnu ovcu, odnosno gledaćemo efektnu predstavu Nejata Islera kao osobe koja se otuđila i odvojila od njih.

Dok Soykan, imućna porodica, prolazi kroz težak proces, ljubav prema liku Aslana i Devin će takođe istaći dvoje glavnih glumaca.

View this post on Instagram

A post shared by Nejat İşler (@nejatisler)

NOVO - Koliko mogu Melisa Asli Pamuk i serija Ego?!

By: TV Exposed