Koliko mogu Melisa Asli Pamuk i serija Ego?!

Katastrofalna dogadjanja u Turskoj su nas sve pogodila. U narednom periodu nastavićemo da izveštavamo o dešavanjima iz serija i sa vestima o glumcima, uz neizmernu podršku koju šaljemo svima koji su pogodjeni ovom nesrećom.

Koliko mogu Melisa Asli Pamuk i serija Ego?!

Foto Credits: Haberler

Nova televizijska serija pod nazivom Ego počela je da izlazi u susret publici nedeljom uveče. Susret Alperena Duymaza i Melise Asli Pamuk na istom setu posle mnogo godina dogodio se sa serijom Fox TV-a.

Želeli bismo da govorimo o važnom razlogu uspeha nove serije, koja je opisana kao “Muškarcima se ne može verovati” i koja je počela da se emituje pod imenom Ego. Melisa Asli Pamuk, koja igra lik Sibel, dala je veoma značajne informacije o svojoj novoj seriji. Napominjući da se lik koji igra ne može opisati ni kao loš ni kao dobar, dodala je i da likovi u priči nemaju određenu liniju poput crne ili bele.

Melisa Asli Pamuk, koja je sve likove opisala kao sive i izrazila ih realističnije, ovim rečima je dala veliko značenje seriji Ego. Očekuje se da će se kritike gledalaca da u seriji uglavnom nema realističnih likova razlikovati u seriji Ego. Ako scenaristi nastave da otkrivaju likove koji se preklapaju sa stvarnim životom, kao u izjavi Melise Aslı Pamuk, biće moguće da serija Ego zadovolji publiku.

Serija Ego kao nešto novo

Recimo da dok traje snimanje započeto u Antaliji u Istanbulu, publika će se susresti sa pričom koju do sada nije doživela. Melisa Asli Pamuk je rekla: „Gledaćemo nešto što nikada nismo gledali,“ i pokazala da će Ego napraviti značajnu razliku u njenoj karijeri.

Glumica, koja lik Sibel ne opisuje kao dobru ili lošu osobu, igra snažan ženski lik. Međutim, Sibel će doći do izražaja i u usamljenosti, koja je jedna od najvažnijih karakteristika današnjih ljudi. Serija Ego otkriva razliku projekta sa svojim realističnim likovima i čini se da se publika neće osećati odvojeno od stvarnog života.

View this post on Instagram

A post shared by EGO (@egodizi_)

NOVO - Cezayir je zaista ranjen, šta će biti sa serijom Ben Bu Cihana Sigmazam?!

By: TV Exposed