Kontrast u novoj seriji Aline Boz, Bir Peri Masali, privlači pažnju

Turska serija Bir Peri Masali / Bajka ima nizak rejting, ali veliko interesovanje za ovaj projekat na društvenim mrežama! Gledanost nove serije, u kojoj glumi Alina Boz i koja se pojavljuje kao partnerka sa Tarikom Emirom Tekinom, bila je ispod proseka.

Kontrast u novoj seriji Aline Boz, Bir Peri Masali, privlači pažnju

Foto Credits: DiziCentral

Treba reći da prva epizoda nije imala upečatljiv debi iako je bila blizu proseka u svim grupama publike, a gledanost u narednim nedeljama može dati ideju o sudbini projekta. Mnogi gledaoci veruju da sledi serija sa jako dobrom i jakom pričom jer je Alina Boz u glavnoj ulozi, a neki znaci su se pojavili i u prvoj epizodi.

Alina Boz će svoju želju da pronađe novac i živi bogat život ostvariti sa likom Zeynep, o kojoj sanjaju mnogi mladi. Postoje milijarde ljudi ne samo u Turskoj već i širom sveta koji imaju sličan san. Napredak Zeynepinog lika, čiji se život iznenada menja sa torbom punom novca koju pronađe, može se videti i kao primer šta će se desiti pojedincima koji se iznenada obogate. Naravno, očekuje se da će donošenje ovog sna na ekran uticati na veoma veliku publiku. Međutim, kada pogledamo rejting prve epizode, možemo reći da je serija privukla pažnju, ali nije imala baš efektan debi u prvoj epizodi.

U priči serije Bir Peri Masali / Bajka, od druge epizode ​​do izražaja će doći Zeynep, koja živi u bogatstvu sa tuđim novcem. Drugim rečima, postoji mogućnost da će se rejting povećati kako će serija postati aktivnija u narednim nedeljama i uključiti se loši momci.

NOVO - Šta nam to Kerem Bursin najavljuje poslednjom objavom?! (FOTO)

By: TV Exposed