Šta nam to Kerem Bursin najavljuje poslednjom objavom?! (FOTO)

Svetska slava Kerema Bursina postepeno se povećavala nakon TV serije Sen Cal Kapimi u kojoj je delio glavnu ulogu sa Hande Ercel.

Šta nam to Kerem Bursin najavljuje poslednjom objavom?! (FOTO)

Foto Credits: Internet Haber

Glumca sa oduševljenjem prate obožavaoci, posebno u zemljama Latinske Amerike. Divljenje Keremu Bursinu u mnogim zemljama, posebno u Španiji, raste iz dana u dan!

Glumčeve objave na društvenim mrežama, koji na Instagramu ima 10,9 miliona pratilaca, sa nestrpljenjem iščekuju i njegovi fanovi. Kerem Bursin postao je dnevni red sa svojom poslednjom objavom na društvenim mrežama. Poznati turski glumac, koji je na svom Instagram nalogu podelio fotografiju lica oblivenog krvlju, objasnio je to tako što je na svoju fotografiju stavio hešteg #Lemi i #soon (uskoro) uz napomenu "Neobična priča".

U poslednja 24 sata nakon objave Kerema Bursina, oznaka „Lemi“ je postala najistraživanija tema o glumcu. Glumčeva objava je za kratko vreme dobila mnogo lajkova i blizu deset hiljada komentara.

Kerem Bursin, čija popularnost u Španiji raste, poslednjih meseci često odlazi u Španiju i ima sastanke. Bursin, čija reputacija raste u zemlji, uskoro će potpisati niz sporazuma. Takođe je poznato da glumac pokušava da nauči španski kako bi učestvovao u nekim TV serijama, filmovima ili različitim produkcijama koje će se snimati u zemlji. Takođe je među pitanjima koja su tu da li je novi projekat glumca vezan za ovu zemlju. Baš kao što se mnogi pitaju šta znači Lemi i koja je poruka poslednje objave.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Hafsanur Sancaktutan u žutom bikiniju izmamila uzdahe (FOTO)

By: TV Exposed