Hafsanur Sancaktutan u žutom bikiniju izmamila uzdahe (FOTO)

Hafsanur Sancaktutan je jedna od najtraženijih mladih turskih glumica na ekranima u poslednje vreme. Lepa glumica je trenutno na dnevnom redu sa digitalnom serijom Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, koja je počela da se emituje 14. septembra na Disney plusu.

Hafsanur Sancaktutan u žutom bikiniju izmamila uzdahe (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Hafsanur Sancaktutan, koja je delila glavnu ulogu sa Demet Ozdemir, Bugrom Gulsoyem i Metinom Akdulgerom u ovoj seriji, uspela je da ponovo skrene pažnju na sebe svojom efektnom glumom. Lepa glumica takođe dolazi do izražaja svojom ljubavlju i asertivnim objavama na društvenim mrežama sa kolegom Denizom Canom Aktasom s vremena na vreme. Poslednjom objavom je izmamila mnoge uzdahe!

Sancaktutan je predstavila svoje fotografije u žutom bikiniju i to iz nekoliko uglova u svojoj poslednjoj objavi na svojoj Instagram stranici. Glumica, koja je otkrila svoje lepo telo, dobila je veoma lepe komentare svojih obožavalaca. Mnogi su komentarisali da Hafsanur izgleda savršeno!

Hafsanur Sancaktutan, koja igra lik Sinem u seriji Dunyayla Benim Aramda koja se emituje na digitalnoj platformi Disney Plus, dobija veliku podršku svojih obožavalaca i na društvenim mrežama. S druge strane, glumica preuzima i glavnu ulogu u TV seriji koja će na ekrane doći u novoj sezoni. U novoj sezoni, glumica se sprema da se pojavi pred publikom u dugo očekivanoj TV seriji kompanije Ay Yapim pod nazivom Gelecek Uzun Surer / Budućnost traje dugo.

Evo i fotografija kojima je Hafsanur oduševila mnoge.

NOVO - Burcu Biricik potpisala novi ugovor

By: TV Exposed