Burcu Biricik potpisala novi ugovor

Burcu Biricik, koja je ostavila trag na ekranima popularnom TV serijom Kanala D Camdaki Kiz / Devojka u staklu, postala je novo reklamno lice Denizbanke.

Burcu Biricik potpisala novi ugovor

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Burcu Biricik je podelila svoje uzbuđenje zbog nove saradnje sa svojim fanovima na svom nalogu na društvenim mrežama. Na fotografijama koje je objavila na svom Instagram nalogu napisala je u opisu: „Isplovili smo ka novom uzbuđenju.”. Na fotografiji je svojom lepotom Burcu oduševila mnoge, a napisala je na objavi i YELKENLER FORA.

Denizbank, koja je u prethodnim reklamnim kampanjama koristila slogan „Život je lep u moru“, u narednom periodu je promenila reklamni slogan. Novi reklamni slogan banke postao je „More od sada.“.

Tvrdilo se da je Burcu Biricik od ove saradnje zaradila novčani iznos od 15 miliona TL. Generalni direktor Denizbanke Hakan Ates je govorio o tome zašto su za zaštitno lice reklame dali prednost popularnoj glumici i upotrebio hvale vredne izraze o glumici.

Njeni fanovi su objavili mnoge komentare na objavu Biricik na društvenim mrežama i poželeli joj sreću. Poznata glumica, koja je na predstavljanju radije nosila crnu haljinu bez bretela, takođe je privukla pažnju svojim minđušama u obliku morske zvezde. Burcu je ponovo mnoge oduševila stajlingom i stavom i nema dileme da važi za jednu od cenjenijih i poštovanijih turskih glumica trenutno.

NOVO - Objavljena najava nastavka serije Yalniz Kurt | Usamljeni vuk (VIDEO)

By: TV Exposed