Objavljena najava nastavka serije Yalniz Kurt | Usamljeni vuk (VIDEO)

Turska TV serija Yalniz Kurt | Usamljeni vuk, koja se sa publikom susrela prošle sezone na ATV-u, bila je jedna od produkcija koja je dala najviše poruka i politički i društveno.

Objavljena najava nastavka serije Yalniz Kurt | Usamljeni vuk (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Serija Yalniz Kurt | Usamljeni vuk, koja tvrdi da donosi zaplete i izdaju iz nedavne turske istorije na TV ekrane, imala je vernu publiku, ali gledanost nije bila tako dobra kao što se očekivalo.

Kao rezultat naučenih lekcija u prvoj sezoni ove turske serije, na kojoj uticajni producent kao što je Osman Sinav već dugo radi, shvata se da se priča promenila i da će se susresti sa publikom kao potpuno nova serija sa novim poznatim imenima u glumačkom kadru. Murat Han je rekao da će se u novom periodu serije priče proširiti i jezik izražavanja ojačati. Na ekranu ćemo pronaći potpuno drugačiju seriju sa novim glumcima.

Poruke date u prvom trejleru objavljenom iz druge sezone Yalniz Kurt | Usamljeni vuk objašnjavaju da će nova era biti drugačija. Gledaćemo scene koje oduzimaju dah, Hasana Deniziyarana i Cihana Unala u glavnim ulogama. Gledajući trejler, postoje neki znaci da će radnja u novoj sezoni ličiti na mnogo propuštene vojničke sekvence na ekranu. Ovi znaci će privući publiku koja voli vojne serije u ovu seriju.

Nastavak serije Yalniz Kurt se očekuje uskoro a tačan datum premijere nove sezone će biti poznat u danima koji slede.

NOVO - Demet Ozdemir očarala društvene mreže svojim pariskim stilom! (FOTO)

By: TV Exposed