Dobri rezultati turske serije Terzi / Krojač

Turska serija Terzi / Krojač je projekat koji se dugo iščekivao i ambiciozno najavljivao. Do sada je emitovana jedna od tri sezone ovog projekta, koliko je snimljeno.

Dobri rezultati turske serije Terzi / Krojač

Foto Credits: IMDB

Prva sezona turske serije Terzi / Krojač je dobila poprilično dobre kritike. Cagatay Ulusoy i Sifanur Gul su se pokazali kao veoma uspešan par. Svojom glumom Salih Bademci je lepo zaokružio priču koja je donela zaista dobru dramsku priču.

Stigli su i zvanični podaci sa digitalne platforme Netflix o gledanosti ovog projekta.

Serija Terzi, odnosno njena prva sezona je sakupila 8.94 miliona sati gledanja i zauzela 6. mesto među ne-engleskim serijama, odnosno serijama koje nisu snimljene i emitovane na engleskom jeziku na ovoj platformi. Kada je u pitanju Turska, serija Krojač je na ubedljivoj prvoj poziciji. Sve ukupno brojka sati gledanja iznosi 50.900.000. Zaista veoma dobri rezultati za ovaj projekat.

Druga sezona od 28. jula

Fanovi su zaista nestrpljivi kada je u pitanju nastavak ove priče. Mnogi se pitaju šta nas to čeka u nastavku, odnosno sezonama 2 i 3, koje su već snimljene. Ono što raduje jeste da za sezonu 2 nećemo morati dugo da čekamo.

Sezona 2 serije Terzi / Krojač će biti dostupna 28. jula naravno na Netflix digitalnoj platformi, gde i prva. Evo i video najave druge sezone ovog projekta koja obećava nova uzbuđenja.

NOVO - Susen i Omer su i dalje najpopularniji par iz sveta turskih TV serija

By: TV Exposed