Pohvale za novi lik u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Mujde Uzman jedna je od glumica koje pažljivo biraju svoje uloge, a u novoj sezoni ponovo se pojavila pred publikom sa TV emisijom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Pohvale za novi lik u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja je rođena u Istanbulu 1984. godine, počela je da doživljava novo iskustvo uključivanjem u priču sa likom po imenu Alev Arslan, počevši od druge epizode ​​serije koja se emituje petkom uveče. Mujde Uzman, koju gledamo kao Alev, sestru jednog od glavnih ženskih likova Kivilcim, zauzela je svoje mesto na ekranu kao vlasnica organizacione kompanije u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice u kojoj se pojavljuju imena kao što su Baris Kilic, Evrim Alasya, Settar Tanriogen, Sila Turkoglu, Sibel Tascioglu, Dogukan Gungor i drugi.

Novi lik Mujde Uzman, Alev, je vesela, zabavna i duhovita osoba. Glumica, koja se u priči pojavila prošlog petka, takođe je bila cenjena u seriji svojim nastupom i pohvaljena od strane svojih fanova. Imajući suprotan karakter od Kivilcim, Alev je ušla u priču tako što je napravila iznenađujući korak u vezi sa brakom svoje nove nećakinje Doge.

Glumica, koja je na setovima od 2009. godine, ranije se sastajala sa publikom u serijama Sulejman Veličanstveni, EDHO, Kiralik Ask, Savasci. Uzman je proteklih dana dobila mnogo pozitivnih komentara od svojih fanova na društvenim mrežama, a njen dolazak u seriju Kizilcik Serbeti je pozdravljen.

Kako se vama čini ovaj novi lik u seriji? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Sevval Sam u napornom ritmu

By: TV Exposed