Turska serija Fatma dobija novu verziju

Afrička adaptacija turske serije Fatma najavljuje novu eru! Nastavak stranih adaptacija turskih serija znači početak veoma važnog novog procesa.

Turska serija Fatma dobija novu verziju

Foto Credits: IMDB

Od nedavno je na dnevnom redu južnoafrička adaptacija serije Fatma, koja je emitovana na Netflixu 27. aprila 2021. godine i izazvala veliku pažnju.

Treba napomenuti da je projekat, koji se na Netflixu sastajao sa publikom širom sveta pod nazivom „Neviđeno“, privukao pažnju. Burcu Biricik je preuzela glavnu ulogu u originalnoj turskoj priči Fatma.

Činjenica da je scenario koji je napisao Ozgur Onurme privukao toliku pažnju u svetu leži u činjenici da su slični događaji među realnostima mnogih zemalja. Onurme je u izjavi rekao: „Postoji mnogo žena koje su nevidljive poput Fatme. Zato smatram da je dragoceno što je „Fatma“ adaptirana kao „Neviđena“ sa novim duhom.“.

Burcu Biricik uzbuđena zbog strane adaptacije

Fatma, koja svuda traži svog muža, koji je pobegao iz zatvora, skrivajući se van očiju javnosti kao čistačica, emitovana je u ukupno 6 epizoda. Uzbuđenje glavne glumice Burcu Biricik, koja je bila veoma srećna što je digitalnu seriju žanra psihološke drame adaptirala Južna Afrika, odrazilo se i na njene reči. Poznata glumica je rekla:

„Izuzetno sam uzbuđena. Zaista je veliko uzbuđenje što naše originalno delo prilagođavaju druge zemlje. Odmah ću sesti i gledati. Šta su radili, kako su naši, kako su postupali sa nekim poput Fatme. Zato sam se toliko uzbudila zbog ovoga. Nadam se da će naši originalni radovi na ovaj način biti cenjeni mnogo više od celog sveta.”.

NOVO - Sila Turkoglu otkrila koja dva lika bi volela da glumi u seriji Kizilcik Serbeti

By: TV Exposed