Selin Yeninci nastavlja da osvaja simpatije gledalaca ulogom u seriji Annenin Sirridir Cocuk

Nakon TV serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova turska glumica Selin Yeninci ponovo je izašla pred svoje fanove sa serijom Annenin Sirridir Cocuk. Glumica, koja je postala popularna sa likom Saniye, oprostila se od TV serije Bir Zamanlar Cukurova prošlog januara.

Selin Yeninci nastavlja da osvaja simpatije gledalaca ulogom  u seriji Annenin Sirridir Cocuk

Foto Credits: IMDB

Selin Yeninci, koja je u priči te TV serije pokazala veoma efektnu predstavu tokom 3,5 sezone, pokazala je efektnu glumu koja je stavila njeno ime u glavne uloge čak i ako je lik sporedna uloga. Ovakva izvedba glumice odmah je donela mnoge ponude i Selin se ponovo pojavila pred svojim fanovima posle 3 meseca pauze.

Yeninci, koja deli glavne uloge sa Irem Helvacioglu, Enginom Ozturkom i Olgunom Tokerom u seriji televizijskog kanala TV8  Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna “stvara čuda” u liku Meryem. Obožavaoci serije, koji su hvalili glumičin nastup na društvenim mrežama, izražavaju koliko su bili impresionirani likom.

Selin Yeninci je dobila velike pohvale i čestitke u komentarima na društvenim mrežama. Jedna izjava se istakla: „Selin nije ušla u ulogu, znate, ona je živi, prijatelji. Umoran sam od gledanja, potrošio sam mnogo energije prateći svaku scenu, kunem se. Srećno“, skrenuo je pažnju svojim komentarom jedan od njenih fanova.

Serija Annenin Sirridir Cocuk, za koju obožavatelji TV serija pokazuju sve više interesovanja, imala je težak početak prošle nedelje zbog niske gledanosti. Selin Yeninci je odmah postala istaknuto ime sa likom Meryem, a njene uticajne scene u drugoj epizodi pokazale su da je glumica zaista veoma kvalitetna u svom poslu.

Nakon odgledanih epizoda svi su složni – Zbog Selin će biti jako velika šteta ako serija Dete je majčina tajna bude brzo završena…

NOVO - Melisa Senolsun na odmoru vaga nove ponude

By: Milt-TV Exposed