Ugur Gunes spreman da osnuje porodicu!

Turski glumac Ugur Gunes dao je novi intervju turskim medijima. U njemu je govorio o poslu ali io privatnom životu.

Ugur Gunes spreman da osnuje porodicu!

Foto Credits: Haberler

Ugur Gunes je prvo govorio o poslu. Rekao je da se trenutno odmara ali i da čita ponuđene scenarije. Ukoliko pronađe pravu ulogu, spreman je za povratak na set. Takođe, on ima film koji će biti emitovan na jednoj od digitalnih platformi u septembru. O detaljima ovog projekta za sada ne može da govori. Nije poznato da li je Gunes mislio na film Dumlupinar: Vatan Sagolsun, u kom je potvrđeno da će glumiti.

Ono što bi voleo je da u narednom periodu radi na nekoj TV seriji. U zavisnosti od ponuđenih uloga, to se možda i dogodi, rekao je ovaj mladi glumac.

Potom je govorio o svom privatnom životu. Glumac je rekao da je trenutno sam, ali je spreman za porodicu i porodičan život, čim za to pronađe pravu osobu. Dakle, dame, na vama je.

Ugur Gunes je u novembru proslavio svoj 34. rodjendan. U dosadašnjoj karijeri radio je na jedanaest projekata. Poslednja serija u kojoj se pojavio je Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona. U njoj je tumačio jedan od glavnih likova, Davuta. Pre nje glumio je u projektima Bir Zamanlar Cukurova, Isimsizler, Dirilis: Ertugrul i drugim.

NOVO - Nova glumica u seriji Destan / Legenda

By: Milt-TV Exposed