Basak Gumulcinelioglu u glavnoj ulozi u novoj seriji!

Turska glumica Basak Gumulcinelioglu potpisala je ugovor sa kompanijom Bozdag Film. Ugovor se odnosi na glavnu ulogu u njihovoj novoj seriji.

Basak Gumulcinelioglu u glavnoj ulozi u novoj seriji!

Foto Credits: Dizilah

Basak Gumulcinelioglu u glavnoj ulozi - mnogi bi rekli konačno! Ova mlada glumica iza sebe ima dva zapažene serije u kojima je bila sjajna. Glumila je Piril u seriji Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata i oduševila mnoge. Potom je ostavila upečatljiv utisak u seriji Yargi | Presuda. U pitanju su dve potpuno različite uloge, a Basak je obe bila fenomenalna.

Sada je potpisala ugovor sa kompanijom Bozdag Film za glavnu ulogu u njihovoj novoj seriji Ates Kuslari | Vatrene ptice. Reč je o još jednoj seriji koju ćemo gledati na jesen u novoj sezoni TV serija. Na poziciji režisera serije Ates Kuslari je Emir Khalizade. Scenario pišu Ayse Ferda Yerylmaz i Nehir Erdem, koji su radili na seriji Destan | Legenda, koja će po svemu sudeći biti završena.

Basak Gumulcinelioglu će u novoj seriji tumačiti lik po imenu Turna. Radnja serije Vatrene ptice pratiće decu bez doma, a moto celog projekta je "Bez obzira ko hrani vuka, on i dalje traži šumu.".

Uskoro ćemo saznati i ostatak glumačke ekipe na ovom novom projektu čije snimanje počinje već za par dana. Čitanje scenarija sa celom ekipom je već održano.

NOVO - Otkriven datum premijere turske serije Sicak Kafa

By: TV Exposed