Priveden nepoznati muškarac koji je upao u kuću Nataše Bekvalac

Nepoznati muškarac koji je upao u kuću pevačice Nataše Bekvalac je priveden. Prema pisanju domaćih medija godinama je bio opsednut njom. U porodičnom domu Nataše Bekvalac se juče odigrala prava drama. Muškarac je upao u pevačicinu kuću i naišao na njenu majku na ulaznim vratima. Predstavio se kao Natašin prijatelj i rekao da je došao ...

Priveden nepoznati muškarac koji je upao u kuću Nataše Bekvalac

Nepoznati muškarac koji je upao u kuću pevačice Nataše Bekvalac je priveden.

Prema pisanju domaćih medija godinama je bio opsednut njom.

U porodičnom domu Nataše Bekvalac se juče odigrala prava drama.

Muškarac je upao u pevačicinu kuću i naišao na njenu majku na ulaznim vratima. Predstavio se kao Natašin prijatelj i rekao da je došao da dostavi poklone. Kada je prošao njenu majku krenuo je da traži Natašu po porodičnom domu.

On je naišao na Natašu koja mu je jasno rekla da ga ne poznaje, da izađe napolje i da će pozvati policiju, što je na kraju i uradila. Muškarac je pobegao iz kuće trčeći.

Ubrzo je od strane pripadnika policije priveden u policijsku stanicu i utvrđeno je da nije psihički stabilan, saznaje i prenosi "Blic".

Otkriveno je i da je na društvenim mrežama ostavljao neprimerene komentare na Natašinim objavama. Između ostalog navodio je i da je "ludački voli".

- Nataša je u policijskoj stanici i daje izjavu, vidno je potresena svime onim što se dogodilo na njenom imanju u Čeneju. - rekli su u toku dana iz pevačicinog PR tima za "Premijera - Vikend specijal".

By: TV Exposed