Eser Eyuboglu uživa u radu u seriji Gonul Dagi

Eser Eyuboglu, koji igra lik Selamija Fersesa u TV seriji Gonul Dagi, već tri sezone igra jednog od najživopisnijih likova na televizijskom ekranu u turskim serijama.

Eser Eyuboglu uživa u radu u seriji Gonul Dagi

Foto Credits: haber365

Glumac, koji je rođen u Trabzonu 1984. godine, učestvovao je u različitim projektima kako u bioskopu tako i na televiziji pre serije Gonul Dagi, gde je imao značajno iskustvo.

Eser Eyuboglu, koji je zakoračio na scenu sa likom Necmettina u TV seriji Doksanlar / Devedesete, objavljenoj 2013. godine, već dugo se bavi komedijskim ulogama u filmovima. Glumac, koji je postao popularan i likom Ismaila u humorističnoj seriji pod nazivom Sevket Yerimdar, privukao je pažnju i likom Dursuna u projektu Ege’nin Hamsisi.

Uticaj Esera Eyuboglua na sve ostvaren je likom Selamija u seriji Gonul Dagi, koja je počela 2020. godine. I pored navoda da će prošle godine napustiti seriju, Eser, koji je i dalje jedno od najznačajnijih imena ovog projekta, ne silazi sa dnevnog reda na društvenim mrežama sa pesmama koje peva.

Pozitivne povratne reakcije

Glumac se dotakao ovog pitanja u svom intervjuu na Youtube kanalu novina Sabah:

„Neke pesme su ekskluzivne za seriju, neke su potpuno nepoznate. I ja sam pisao ponešto. Sve dok je ovaj lik prisutan, mislim da će praviti takva iznenađenja. Naši scenaristi znaju scenaristički deo posla. Zajedno sa producentom odlučuju kako će se delo gledati. I mene to iznenađuje i sviđa mi se.”.

Eser Eyuboglu je rekao da je istraživao kada su se pojavile takve scene i da je sam uzeo snimke, a da ima i prostoriju u kojoj može da snima profesionalne snimke i pesme. Glumac je rekao:

„Zapravo, ovde je to veoma važno, ljudi dobro reaguju na posao koji radite. Ovo vam daje entuzijazam. Sa nadom prihvatate posao koji radite. Zato mi je zadovoljstvo da dobijem pozitivne povratne informacije. To takođe doprinosi seriji.“.

NOVO - Serija Adim Farah / Zovem se Farah čini publiku radoznalom

By: TV Exposed