Serija Adim Farah / Zovem se Farah čini publiku radoznalom

Serija Adim Farah / Zovem se Farah postala je jedna od popularnih TV serija sredom uveče.

Serija Adim Farah / Zovem se Farah čini publiku radoznalom

Foto Credits: IMDB

Postoji značajna publika koja čeka da serija, koja i dalje ima prosečnu gledanost, napravi veliki skok u gledanosti.

Serija Adim Farah, za koju se očekuje da dostigne bar onoliku gledanost kao serija Aile / Porodica koja se emituje na Show TV-u, nalazi se u poziciji serije za koju se očekuje da će dostići mnogo veće stope, iako ima dobre rezultate.

Akcija i trenuci puni napetosti u seriji sa Enginom Akyurekom i Demet Ozdemir u glavnim ulogama oduzimaju dah publici. Brzina pripovedanja i činjenica da scenario čini publiku radoznalom za sledeću epizodu su važne karakteristike.

Podsetimo, scenario serije su napisali Deniz Dargi, M. Cem Gorgec i S. Cenk Bogatur. Ovaj trio je prethodno napisao priču o TV seriji Son Yaz / Prošlo leto.

Veoma dobro okruženje

Lepe poze stižu sa seta serije Adim Farah / Zovem se Farah, a interesovanje za ove fotografije na društvenim mrežama je prilično veliko. Odraz stalno nasmejanih lica Demet Ozdemia i Engina Akyureka takođe je važan u smislu objašnjenja da je tim stvorio veoma dobro okruženje na snimanju.

Fanovi Engina Akyureka i Demet Ozdemir zadovoljni su razvojem događaja i smatraju da se dobra harmonija dva glavna glumca na setu veoma pozitivno odražava na seriju. Čini se da je za kratko vreme projekat Adim Farah, u kojem se pojavljuju i moćna imena kao što su Firat Tanis, Senan Kara, Lale Basar, Oktay Cubuk i Mustafa Avkiran i Ali Surmeli, uspeo da postane jedna od najvažnijih produkcija sredom uveče.

Istaknimo da postoji veliko strano interesovanje za seriju, a jaka interakcija stranih fanova serijala na društvenim mrežama je veoma važna u ovom trenutku.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Svet serije Kurulus Osman izaziva divljenje mlade glumice

By: TV Exposed