Serenay Sarikaya i Metin Akdulger u novoj seriji Kimler Geldi, Kilmer Gecti

Turska glumica Serenay Sarikaya se nakon nekoliko godina vratila na TV ekrane serijom Aile | Porodica.

Serenay Sarikaya i Metin Akdulger u novoj seriji Kimler Geldi, Kilmer Gecti

Foto Credits: DiziCentral

Serija koja je dobila dobre kritike a i gledanost je na pauzi izmedju dve sezone.

Serija jeste na pauzi ali ne i Serenay Sarikaya. Ona će tokom leta raditi na novom projektu, seriji Kimler Geldi, Kilmer Gecti | Ko je došao ko je prošao, koja se priprema za Netflix digitalnu plarformu.

U pitanju je kako pišu turski mediji romantična komedija. Radnja ove nove serije pratiće Leylu, koju će tumačiti Serenay Sarikaya, a koja radi u advokatskoj kancelariji. Jednu od glavnih muških uloga, lik Omera koji je interesantan Leyli tumačiće Metin Akdulger.

U ovoj seriji će biti tri glavna muška lika koji se zovu Omer, Sarp i Cem. Ostaje da vidimo ko će glumiti druge dve muške glavne uloge u ovom novom projektu. Kada je u pitanju Metin Akdulger potvrdjeno je da je njegovo učešće u Disney Plus seriji, Dunyayla Benim Aramda | Izmedju sveta i mene završeno, odnosno da se neće pojaviti u drugoj sezoni ovog projekta.

Ece Yorenc na poziciji scenaristkinje

Za scenario nove turske Netflix serije Kimler Geldi, Kilmer Gecti | Ko je došao ko je prošao, koja će u glavnim ulogama okupiti Sarikayu i Akdulgera je zadužena Ece Yorenc. Prvo ime koje se spominjalo na poziciji režisera ove serije je bio Mert Baykal, ali su te informacije demantovane.

Režiser na projektu će prema trenutno aktuelnim informacijama biti Bertan Basaran sa kojim je Serenay saradjivala na projektu Sahmaran | Šahmaran, koji je takodje Netflixov projekat.

Zanimljivo je i to da će Ece Yorenc, Serenay Sarikaya i Metin Akdulger u ovom projektu po drugi put saradjivati, nakon popularne TV serije Medcezir.

NOVO - Kenan Imirzalioglu u seriji Kral Kaybederse? Realno je!

By: TV Exposed