Hafsanur Sancaktutan – Imam stranu kada mogu biti agresivna!

Hafsanur Sancaktutan, koja je prošla kroz uspešan proces kao glavna ženska uloga u novoj seriji Kanala D pod nazivom Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, takođe je dobar par u TV seriji sa Keremom Bursinom.

Hafsanur Sancaktutan – Imam stranu kada mogu biti agresivna!

Foto Credits: IMDB

Uz odraz energije dvoje mladih glumaca, ne bi bilo pogrešno reći da se o njihovim imenima u poslednje vreme mnogo priča na društvenim mrežama i da su na dnevnom redu u mnogim zemljama sveta.

Njeni obožavaoci imaju mnogo pitanja o Hafsanur Sancaktutan, jednoj od ženskih zvezda u usponu prošlog perioda.

Poznata glumica, koja je u intervjuu listu Hurriyet govorila o nekim detaljima o sebi, napomenula je da ima strukturu koja pod njenim naivnim izgledom može postati veoma agresivna.

Slatka, energična, ali…

Hafsanur Sancaktutan, koja se suočila sa komentarima „kako slatko i maestralno” od strane ljudi, opisala je sebe sledećim rečima:

„Ja jesam slatka, energična, ali imam i stranu na kojoj mogu biti veoma agresivna. Obično pokušavam da prebolim to bez da slomim srce. Upozoravam drugu stranu bez uvrede ili povrede. Jer ako ne budem jasna, ni on neće razumeti, niti ću ja biti srećna. Zaista ne želim da budem nesrećna.”.

Smatrajući da svako treba da radi svoj posao kako je predvidjeno, Hafsanur Sancaktutan se može pretvoriti u agresivnu osobu ako se to ne dogodi.

NOVO - Kerem Bursin je neko sa kim treba raditi!

By: TV Exposed