Novi glumac u seriji Ah Nerede

Serija Ah Nerede, koja je adaptacija istoimenog filma, snimljenog 1975. godine u kojem glavne uloge igraju Gulsen Bubikoglu i Tarik Akan, sastaje se sa publikom petkom uveče. Dok je serija, čije su dve epizode ​​do sada prikazane, imala dosta problema sa gledanošću, glumačkoj ekipi se pridružilo mlado ime.

Novi glumac u seriji Ah Nerede

Foto Credits: Internet Haber

TV serija Ah Nerede, koja se sa publikom susreće na kanalu na Star TV, do sada je dobila mnogo kritika. Veliko očekivanje publike od serije, koja je adaptacija jednog od klasičnih filmova turske kinematografije, takođe je bilo veliko opterećenje za ekipu ovog novog projekta.

Neizvesno je koliko će dugo trajati serija Ah Nerede, sa Oktayem Cubukom i Nil Keser u glavnim ulogama, zbog niske gledanosti tokom aktuelne letnje sezone.

Očekuje se da će priča u ovoj TV seriji, koja je dobila ocenu znatno ispod proseka, biti animirana sa novim glumcem koji će se pridružiti glumačkoj ekipi.

Samet Kaan Kuyucu je mladi glumac koji se pridružio glumačkoj ekipi ove i dalje nove TV serije. Samet Kaan Kuyucu, rođen u Gaziantepu 1995. godine, diplomirao je na Konzervatorijumu Univerziteta Hacettepe u Ankari.

Glumac, koji je 2018. godine zakoračio u TV seriju serijom Carpisma, pojavio se u filmu Ask Tesadufleri Sever 2 u 2020. godini, kao i u serijima Ask 101 / Ljubav 101 iste godine i projektu Ogrenci Evi u 2021. godini.

Druga epizoda njegove nove serije Ah Nerede zauzela je treće mesto u total kategoriji rejtinga, ali ne ostaje nezapaženo da je njena ocena veoma niska. Gledaoci serije su, sudeći po objavama na društvenim mrežama, zadovoljni, ali je poznato i da Star TV nije baš zadovoljna niskim gledanostima.

NOVO - Uprkos kritikama mišićne predstave u Senden Daha Guzel će se nastaviti!

By: TV Exposed