Važna poruka Demet Ozdemir

Demet Ozdemir, jedna od najpopularnijih glumica mladje generacije u Turskoj, veoma je popularno ime sa svojom ličnošću, prijateljskim i simpatičnim stavovima, kao i sa svojim TV serijama.

Važna poruka Demet Ozdemir

Foto Credits: haber7

Obožavaoci cene što je glumica zasukala rukave posle zemljotresa koji je pogodio 10 pokrajina u Turskoj i podržala radove na terenu kao i mnoga poznata imena.

Demet Ozdemir pomaže i u pakovanju raznih materijala kao što su odeća i obuća prikupljena od građana za slanje žrtvama zemljotresa, uz nabavku alata i opreme potrebnih u regionu. Ozdemir je, kao i mnoge poznate ličnosti, danima na svom nalogu na društvenim mrežama davala informacije i poruke iz zone zemljotresa svojim milionima pratilaca. Govorila je mnogo o materijalima potrebnim u regionu, važnim informacijama i upozorenjima, i to nastavlja da čini.

U međuvremenu, ona deli detalje o klasifikaciji materijala pomoći koji će se utovariti u kamione sa nekim video snimcima koje je snimila. S vremena na vreme, Demet Ozdemir prenosi i poruke svojim pratiocima o nekim temama na koje treba obratiti pažnju.

Važna poruka

Na kraju, jedan od njenih postova je bio o video snimcima sa različitim nasilnim sadržajem koji dolaze iz područja zemljotresa. Demet podvlači potrebu da se fokusira na pomoć, skrećući pažnju na činjenicu da se ljudi i dalje živi izvlače iz ruševina.

Glumica, koja smatra da publikacije na različite teme imaju prednost nad glavnim prioritetnim pitanjima, pomoći i podrške u regionu zemljotresa, kaže da je neophodno biti pionir u pomaganju i kaže: „Ovaj veliki bol ionako nećemo zaboraviti … Još uvek možemo da nastavimo da podržavamo.”.

NOVO - Kivanc Tatlitug se trudi da pomogne svakog dana!

By: TV Exposed