Kivanc Tatlitug se trudi da pomogne svakog dana!

Kivanc Tatlitug, koji je nedavno započeo snimanje svoje nove TV serije Aile / Porodica, poznato je ime koje se željno iščekivalo da se vrati na televizijske ekrane od 2018. godine.

Kivanc Tatlitug se trudi da pomogne svakog dana!

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji je uzbudio svoje obožavaoce ponovnim angažmanom u TV seriji nakon projekta Carpisma, još jednom je otkrio svoju aktivnost u vezi sa zemljotresom u Kahramanmarašu u ponedeljak, 6. februara.

Nakon što je prestalo snimanje TV serije Aile, u kojoj glumi sa Serenay Sarikayom, poznati glumac radi sa mnogim poznatim imenima u AHBAP udruženju na organizaciji pomoći ugroženom stanovništvu.

Kivanc Tatlıtug ima važno mesto među volonterskim timom koji se zajedno sa imenima kao što su Oktay Kaynarca i Kenan Imirzalıoglu, trudi da na najbolji mogući način isporuči novac prikupljen od javnosti žrtvama zemljotresa preko udruženja koje je osnovao muzičar Haluk Levent.

Tatlitug pomaže i finansijski

Popularni glumac je došao do izražaja ne samo ovim naporom, već i pružanjem finansijske podrške Udruženju AHBAP. Mnogi fanovi su takođe cenili ovakav stav poznatog glumca. Ne zna se šta će se desiti u seriji Aile, za koju je sada neizvesno kada će biti emitovana na Show TV-u, ali je činjenica da je Tatlitug ponovo osvojio srca ovom dobrohotnošću.

Kada je u pitanju poznati glumac, koji se nije suzdržavao da se žrtvuje da bi zalečio rane od zemljotresa, još jedno pitanje koje su njegovi obožavaoci pitali je kada će se vratiti na ekrane. Dok snimanje nekih TV serija u sektoru ponovo počinje, radoznala su i dešavanja u vezi sa serijom Aile, sa čijeg seta za sada nema novih informacija.

NOVO - Merve Dizdar daje sve od sebe da pomogne

By: TV Exposed