Glumački kadar serije Kizil Goncalar | Crveni pupoljci obećava mnogo!

Objavljen je poster nove serije Fox TV-a Kizil Goncalar / Crveni pupoljci, koju producira Gold Film, a producira je Faruk Turgut.

Glumački kadar serije Kizil Goncalar | Crveni pupoljci obećava mnogo!

Foto Credits: T24

Na posteru serije Kizil Goncalar, jednog od najambicioznijih projekata sezone i željno iščekivanog, prikazani su glavni glumci serije, Ozcan Deniz i Ozgu Namal.

Kada pogledamo glumačku ekipu serije, mora se reći da privlači pažnju ne samo glavnim ulogama, već i imenima u sporednim ulogama.

Fanovi sa uzbuđenjem čekaju Ozgu Namal, koja se posle duže pauze vraća na setove. Vidimo da je interesovanje za seriju Kizil Goncalar veliko samo zato što Ozcan Deniz ima veliku bazu pratilaca.

Glumačka ekipa serije takođe uključuje i značajna imena kao što su Mert Yazicioglu, Erkan Avci, Hazal Turesan, Mert Turak, Selen Ozturk, Serif Erol. Pošto su ovi glumci imena koja su uradila vredan posao, možemo reći da serija Kizil Goncalar / Crveni pupoljci ima veoma jak imidž sa svojom glumačkom ekipom.

Efektan imidž

Takođe u glumačkoj ekipi serije vidimo i imena kao što su Duygu Sarisin, Tugrul Tulek, Yakup Turgut, Sitare Akbas, Mina Demirtas, Esma Yilmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar, i da konstatujemo da serija stvara veoma efektan imidž sa ovim glumcima.

Projekat Kizil Goncalar | Crveni pupoljci, koji će svoju publiku upoznati sa svojom prvom epizodom na ekranima Fox TV-a 18. decembra, govori o ukrštanju sudbina Leventa (Ozcan Deniz), sekularnog ataturkiste, i Meryem (Ozgu Namal), koja živi u fanatističkoj sekti.

Serija skreće pažnju na ujedinjujuću moć majčinstva/očinstva. Kizil Goncalar, koji je režira Omur Atay i napisao Necati Sahin, je na Fox-u u ponedeljak, 18. decembra i svakog ponedeljka u 20.00.

NOVO - Serija Sahane Hayatim | Moj predivni život zaslužuje još bolji rejting?!

By: TV Exposed