Nur Surer briljira kao Hulya Soykan

Priča u seriji Aile / Porodica, koja se utorkom uveče susreće sa publikom na Show TV-u, privukla je toliku pažnju da ne bi bilo pogrešno reći da je serija dobila dobru gledanost, kao i eksploziju interesovanja na društvenim mrežama.

Nur Surer briljira kao Hulya Soykan

Foto Credits: DiziCentral

Veoma su srećni i obožavaoci glavnog glumačkog para koji čini Serenay Sarikaya i Kivanc Tatlitug, koji dobijaju mnoge pohvale.

Gledaoci, koji uživaju da ih gledaju na ekranu kao da razgovaraju van kamera, smatraju da su veoma  prirodni i imaju osećaj da žive svoje uloge. U seriji Aile / Porodica se za troje glumaca izgovaraju reči „Oni skoro da ne igraju, već žive svoje uloge”. Naravno to su Serenay Sarikaya u liku Devin i Kivanc Tatlıtug kao Aslan, koji su uspeli da publika doživi ovaj osećaj u prve 4 epizode.

Isto tako, publika deli veoma dobre komentare za Nur Surer, koja igra lik Hulye Sojkan. Nur Surer, koja je ranije stvarala čuda sa likom Feride u TV seriji Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala, ovoga puta ponovo ima veličanstven nastup u seriji Aile.

Hulya Soykan - Majka opsednuta sinom

Kao majka koja ne želi da deli sina ni sa jednom ženom, lik Hulye Sojkan, koja živi po svojim pravilima i stvara element pritiska na druge koristeći svaku priliku koju pruža moć, takođe je neko ko može da čini zlo.

Postojanje takvih majki koje su opsednute svojim sinovima je poznata činjenica današnjeg sveta. To je razlog zašto lik Hulye, koji ima mnogo primera na ulici, privlači toliku pažnju.

Sve u svemu serija dobija veoma dobre komentare a raduje i porast gledanosti koja je sada zaista odlična.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Važan test za seriju Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo

By: TV Exposed