Burak Deniz – Skandal ili novi trač?!

Turski mediji preneli su vest da je glumac Burak Deniz izazvao pravi skandal sa devojkom. Pominje se i to da se u ceo slučaj uključila i policija koja je morala da interveniše. Kao razlog za veliku svađu navodi se – ljubomora. Magazin Aksam je preneo vest o svađi Buraka Deniza i njegove voljene Didem Soydan. ...

Burak Deniz – Skandal ili novi trač?!

Turski mediji preneli su vest da je glumac Burak Deniz izazvao pravi skandal sa devojkom. Pominje se i to da se u ceo slučaj uključila i policija koja je morala da interveniše.

Kao razlog za veliku svađu navodi se – ljubomora. Magazin Aksam je preneo vest o svađi Buraka Deniza i njegove voljene Didem Soydan. Navodno, nakon što je videla fotografije Buraka i Aline Boz za Samdan Plus magazin, Didem je postala veoma ljubomorna. Naljutila se na svog dragog i čak je odbila da ga pusti u kuću. Burak Deniz je sa druge strane bio odlučan da uđe u kuću i pokušao je da razvali vrata. Na kraju je navodno intervenisala policija i uspela da umiri Buraka i Didem.

Međutim, čim je videla natpise u medijima, Didem Soydan je uključila “lajv” na društvenim mrežama. Iste noći kada su izašli natpisi, Didem je iz svog kreveta rešila da sve demantuje. Soydan je rekla da je jedina prava istina to da su ona i Burak zajedno. Za sve ostalo je rekla da “što je laž lakša da se u nju poveruje, za to je potrebno manje dokaza”

NOVO - Kraj za seriju Sol Yanim i pre najavljenog!

By: TV Exposed