Cemal Hunal ima novi posao pored serije Camdaki Kiz

Cemal Hunal je poslednje poznato ime koje se pridružilo priči u TV seriji Camdaki Kiz / Devojka iza stakla, koja se emituje na Kanalu D četvrtkom uveče.

Cemal Hunal ima novi posao pored serije Camdaki Kiz

Foto Credits: Posta Gazetesi

Bio je to razvoj događaja koji je obradovao fanove što se glumac, koji je igrao i igra lik po imenu Emir, vratio televizijskim projektima. Cemal Hunal, koji je prošle godine bio na TV ekranima i sa likom Sinana u seriji Sadakatsiz / Neveran, takođe je igrao lik Behrama u TV seriji pod nazivom Bozkir Arslani Celaleddin.

Cemal Hunal, koji je imao naporan period sa serijama i filmovima koje je snimao jedan za drugim, zasukao je rukave za još jedan posao osim serije Camdaki Kiz. Glumac je napravio novi obrazovni korak za obuku novih mladih.

Hunal, koji se nedavno pridružio TV seriji Camdaki Kiz, pronašao je novi posao. Cemal, koji je potpisao ugovor sa Yalcin Coban Art Academy, počinje da daje obuku glume pred kamerama. Dok počinju prijave za umetničku školu, poznati glumac sa uzbuđenjem prenosi svoja iskustva sa mladima.

Uspešni turski glumac Cemal Hunal će svojim studentima objasniti kako je rekao da su pored obrazovanja koje stiču, krenuli na težak i zahtevan put i da moraju da rade više nego što su čuli da bi postali glumci. Cemal je sigurno neko čije će reči mnogo značiti mladjim generacijama.

View this post on Instagram

A post shared by Cemal Hunal (@cemalhunal)

NOVO - Sinegrija glavnih glumaca izdvaja seriju Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla!

By: TV Exposed