Sila Turkoglu o razlozima uspeha serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se emitovala na Show TV-u, koja je trenutno na pauzi i ostavila traga u sezoni, takođe se veoma pozitivno odrazila na karijeru Sile Turkoglu, koja se istakla kao glavna ženska glumica.

Sila Turkoglu o razlozima uspeha serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: Haberler

Sila Turkoglu, koja je blistala u dnevnoj seriji Kanala 7 pod nazivom Emanet, postala je ime koje može da dopre do velikih baza obožavalaca sa projektom Kizilcik Serbeti. Glumica se više pojavljuje u okruženju društvenih mreža i uspela je da svoje ime učini poznatim široj publici u inostranstvu.

Turkoglu, koja je već uticala na veliku publiku svojom serijom Emanet, ubrzano povećava broj fanova zahvaljujući svom glumačkom uspehu.

Prema rečima poznate glumice, serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice bi ili bila odličan posao ili bi bila mnogo kritikovana.

Dobar posao ali bilo je i kritika

Ocenjujući uspeh projekta Kizlicık Serbeti, Sila Turkoglu je rekla:

„Ili bismo uradili dobar posao ili bismo bili kritikovani. Mislim da oboje radimo podjednako.”.

Mlada glumica podseća da je uradila dobar posao, ali i da je bilo velikih kritika, te da je ovim rečima izašla iz situacije u kojoj se našla.

Sila scenario ističe kao najvažniji razlog uspeha serije. Prema rečima Sile Turkoglu, priča je veoma impresionirala publiku. Poznata glumica je rekla:

„Naš scenario je veoma dobar, hvala Bogu, i naša glumačka ekipa se odlično slaže. To se reflektuje na ekranu.“.

NOVO - Serkan Timnaz i Ceren Karakoc – Ljubav ljudi kao što su Umut i Nursema je moguća pod jednim uslovom!

By: TV Exposed