Ima nade za seriju Annenin Sirridir Cocuk!

Veoma niska gledanost u prve dve epizode ​​serije Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna, koja se emituje na ekranu kanala TV8, veoma je uznemirila gledaoce. U ovom slučaju su objavljeni komentari da kanal ne želi da nastavi seriju ako se nizak rejting nastavi.

Ima nade za seriju Annenin Sirridir Cocuk!

Foto Credits: IMDB

Rast gledanosti u trećoj epizodi serije Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna, u kojoj glume Irem Helvacioglu, Engin Ozturk, Selin Yeninci i Olgun Toker, obradovao je sve. S obzirom da je serija pokazala porast u svim kategorijama, pojavilo se svetlo nade jer se njena ocena približava proseku rejtinga u kategorijama Total i ABC1.

Na društvenim mrežama je bilo komentara da će interesovanje za seriju rasti kako se pričau njoj bude razvijala. Kako mnogi gledaoci misle, seriju primećuje sve više ljudi i do izražaja dolazi sjajna gluma, između ostalih i Selin Yeninci koja zaista briljira.

U Turskoj, posebno od početka meseca Ramazana, beleži se pad gledanosti svih TV serija. Čak i najbolje serije su se suočile sa gubitkom gledalaca. Serija Annenin Sirridir Cocuk je po nekim mišljenjima lansirana u vreme koje nije bilo baš mudro u ovom smislu. Spletom svih okolnosti, nizak rejting u prve dve epizode ​​šokirao je sve.

Međutim, od treće epizode, porast gledanosti povećao je nade za opstanak ove turske serije.

Ova situacija se može smatrati napretkom, čak i uspehom za seriju, koja se svojom 3. epizodom emitovanom u sredu, 20. aprila, približila brojci rejtinga od 4 u kategorijama Total i ABC1, time zauzela peto mesto na rang listi. Iako je u AB kategoriji sa niskim rejtingom osvojeno deveto mesto, očekuje se nastavak ozbiljnog uspona u druge dve kategorije krajem Ramazana.

NOVO - Gledanost serije Camdaki Kiz se popravlja, Mahkum zabrinjava

By: Milt-TV Exposed