Serija Gonul Dagi šalje važne društvene poruke

Nakon uspeha prve dve sezone, serija Gonul Dagi se ponovo pojavila na ekranima sa trećom sezonom. Serija, koja je dobila veoma dobre ocene, uspeva da privuče sve grupe publike.

Serija Gonul Dagi šalje važne društvene poruke

Foto Credits: IMDB

Iza ovog uspeha je činjenica da je to serija koja odražava karakter anadolskog naroda. Serija, u kojoj je izložena i pravda Anadolije, zasmejava nas šaljivim scenama, rastužuje tužnim scenama, a nezaboravna je porukama koje prodiru u ljude. Uspeh Berka Atana u liku Tanera predstavio je glumca širokoj publici. Nakon odvajanja Gulsim Ali Ilhan, koja je igrala lik Dilek, malo više tereta stavljeno je na ramena Berka Atana.

U seriji Gonul Dagi moguće je pronaći sve vrste emocija. Još jedna važna tačka ove turske serije je skrivena u društvenim porukama koje daje. Daju se snažne poruke, od poruke da i osoba sa invaliditetom može imati koristi od svih životnih mogućnosti, do ljubavi prema glumi u pozorištu od žena čija mladalačka energija ne prestaje ni posle određenog uzrasta.

Razlog velikog interesovanja za seriju u svim grupama publike leži u činjenici da ona ima ove karakteristike i da je realna za publiku.

Veoma efektne društvene poruke možemo pronaći i u novoj 69. epizodi serije, koja će biti emitovana u subotu, 24. septembra. Gonul Dagi po velikom broju mišljenja zaslužuje da bude omiljena TV serija subotom uveče i jedna od najgledanijih produkcija u svojoj trećoj sezoni.

NOVO - Ege Kokenli napustila Duy Beni iz ličnih razloga

By: TV Exposed