Ege Kokenli napustila Duy Beni iz ličnih razloga

Serija Duy Beni | Čuj me je počela tokom leta. Od starta, projekat je tema raznih analiza.

Ege Kokenli napustila Duy Beni iz ličnih razloga

Foto Credits: haber7

Turska TV serija Duy Beni | Čuj me je na samom početku optužena da je ista kao Tozluyaka. Istina, sličnosti u radnji postoje, ali se ipak priča razdvojila. Tozluyaka je najuspešnija letnja serija od svih emitovanih, a nedavno je otpočela veliku bitku za rejting sa serijom Yargi | Presuda. Serija Yargi je nedavno otpočela drugu sezonu i u prvom okršaju za gledanost bila uspešnija od projekta Tozluyaka.

TV serija Duy Beni | Čuj me s druge strane nije toliko moćna u rejtingu. Nju karakteriše izuzetno velika podrška na društvenim mrežama, a brojke na Youtube su impresivne. To govori u prilog činjenici da mladje generacije uglavnom biraju da nove epizode gledaju online, onda kada to njima odgovara. Serija Duy Beni | Čuj me se suočava i sa odredjenim problemima.

Mnogo se pisalo i piše o nekim neslaganjima na setu. To je čini se i uslovilo jedan bitan odlazak iz serije. Ege Kokenli je napustila seriju Duy Beni. Glumica je izjavila i da je to uradila svojom slobodnom voljom. Na taj način je demantovala informacije koje su glasile da je priča njenog lika u radnji ove turske serije trebala da bude završena po scenariju, odnosno da je tako predvidjeno. Glumica nije želela da objasni razlog svog postupka i fanovima serije ostavila mnoga pitanja.

Šta se tačno dešava na setu serije Čuj me, zaista je teško reći. Svi koji gledaju ovu seriju se nadaju da problemi prošlost i da je sve rešeno…

View this post on Instagram

A post shared by Ege Kökenli (@kokenliege)

NOVO - Ibrahim Celikkol ima novu devojku?!

By: TV Exposed