Ozge Ozberk vraća se na scenu

Ozberkina nova serija „Bir Annenin Gunahi“ ponovo je dramska serija. Pažnju privlače i druga imena koja učestvuju u seriji sa Ozge Ozberk. Pored poznatih glumaca tu su i neka nova mlada i uspešna imena. Još jedno iznenađenje projekta je Nefise Karatay. Karatay, koja je dugo godina bila TV voditelj, takođe je učestvovala u filmovima i ...

Ozge Ozberk vraća se na scenu

Ozberkina nova serija „Bir Annenin Gunahi“ ponovo je dramska serija. Pažnju privlače i druga imena koja učestvuju u seriji sa Ozge Ozberk. Pored poznatih glumaca tu su i neka nova mlada i uspešna imena.

Još jedno iznenađenje projekta je Nefise Karatay. Karatay, koja je dugo godina bila TV voditelj, takođe je učestvovala u filmovima i TV serijama. Međutim, nije igrala u TV serijama od 2015. Glumica se udala 2012. godine i ima ćerku po imenu Maya. Bilo je reči da i Mehmet Aslantug učestvuje u projektu.

Serija Bir Annenin Gunahi koju je snimao Limon Film biće emitovana na kanalu D .

Snimanje serije je počelo pre pandemije, ali je suspendovano tokom procesa karantina. Imena glumačke ekipe serije, koja će ponovo početi da se snima ovog vikenda, su sledeća: Ozge Ozberk, Emre Kinay, Musa Uzunlar, Pamir Pekin, Mert Yazicioglu, Simay Barlas, Onuryay Evrentan, Ayca Inci, Alihan Turkdemir i Nefise Karatay.

Glavni scenarista Ahmet Yurdakul potpisuje scenario serije „Bir Annenin Gunahi“, a režira Filiz Pakman.

By: TV Exposed

NOVO-Murat Yildirim nikad ne napušta suprugu