Yusuf Cim u novoj seriji Aldatmak / Obmana

Yusuf Cim koji je 2015. godine zakoračio na setove sa likom Buraka u TV seriji Cilek Kokusu, a projekti su mu nakon toga uglavnom bili kratkog veka.

Yusuf Cim u novoj seriji Aldatmak / Obmana

Foto Credits: IMDB

Glumac, koji se pojavljivao u televizijskim serijama poput Hanim Koylu, Icimizdeki Firtina, Seven Ne Yapmaz, Servet, Iyi Gunde Kotu Gunde i Akrep, došao je do izražaja svojim talentima. Međutim, njegova gluma nije imala sekvencu za pamćenje.

Yusuf Cim, koga smo ove sezone videli u digitalnim projektima zajedno sa serijom Hayaller ve Hayatlar / Snovi i životi, takođe je učestvovao u glumačkoj postavi digitalne serije Mevlana TRT-a. Pokazujući svoje talente u svakoj prilici, nova ATV serija ovog glumca, Aldatmak / Obmana, imaće sasvim drugačije mesto u njegovoj karijeri.

Produkcija pod nazivom Aldatmak, koja će se emitovati na kanalu ATV TV, privlači veliku pažnju uoči sezone. Glavna uloga u seriji je Vahide Percin kao sudija Guzide Yenersoy.

Yusuf Cim je jedno od imena u seriji gde će se Vahide Percin pojaviti sa veoma dominantnim likom. U glumačkoj ekipi serije, koja uskoro kreće na ATV ekranu  su i poznata imena kao što su Ercan Kesal, Mustafa Ugurlu, Cem Bender, Caner Sahin i Feyza Sevil Gungor. Cim je započeo rad na seriji Obmana, u kojoj je predstavljena tako uticajna glumačka ekipa, uspešan reditelj poput Murata Saračoglua i uticajni scenarista kao što je Yildiz Tunc.

View this post on Instagram

A post shared by Yusuf Çim (@yusufcim)

NOVO - Dva lika će dodatno podići interesovanje za seriju Uc Kiz Kardes?!

By: TV Exposed