Dva lika će dodatno podići interesovanje za seriju Uc Kiz Kardes?!

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre koja je počela na Kanalu D u februaru i u prvoj sezoni emitovala 16 epizoda, pamti se i po nagradama koje je osvajala jednu za drugom. Iclal Aidın je prvo objavila priču, koja je korišćena kao osnov za scenario serije, kao roman i privukla je veliku pažnju.

Dva lika će dodatno podići interesovanje za seriju Uc Kiz Kardes?!

Foto Credits: Internet Haber

Prvi san Iclal Aydin se ostvario, a serija Uc Kiz Kardes se takođe susrela sa publikom i uspešno debitovala u prvoj sezoni. Dok Iclal Aidın, koja igra lik Nesrin, oslikava njen ponos na ceremonijama dodele nagrada koje je serija dobijala, očekuje se da će serija u narednoj sezoni mnogo snažnije izaći pred publiku.

Za mnoge postoji očekivanje da će druga sezona Uc Kiz Kardes / Tri sestre biti mnogo efektnija od prve. Razlog za to krije se u dubini priče. Sa Iclal Aydin koji vodi scenariste na različite načine, čini se da je druga sezona ove turske serije mnogo privlačnija. Dva nova lika koja će doći do izražaja u novoj sezoni serije već su bila predmet velike radoznalosti. Mustafa Korman i lik Ozgur, predavač, uneće novine u priču. Poze Iclal Aydin sa dva mlada glumca takođe su izazvale uzbuđenje na društvenim mrežama proteklih dana.

Ekipa serije, koja je počela da se snima u Ajvaliku krajem avgusta, započela je intenzivan, ali prijatan proces snimanja. Očekuje se da će lik Mustafe Kormana, kojeg tumači Eren Oren, i lik Ozgura, kojeg tumači Yigit Dikmen, učiniti priču još popularnijom.

NOVO - Kaan Urgancioglu na snimanju druge sezone serije Yargi (FOTO)

By: TV Exposed