Kaan Urgancioglu na snimanju druge sezone serije Yargi (FOTO)

Nova sezona popularne TV serije Kanala D, Yargi / Presuda, željno se iščekuje. Serija je bila jedna od produkcija koja je prošle sezone ostavila trag na ekranu.

Kaan Urgancioglu na snimanju druge sezone serije Yargi (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Serija Yargi / Presuda, koja je veoma cenjena po svojim glumcima i priči, svake nedelje je publici predstavila dešavanja iznad očekivanja uz veoma uzbudljive epizode. Dok su Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu u glavnim ulogama u seriji briljirali, mnogi su se pitali kako će to sve izgledati u nastavku. Nedavno je počeo rad na novoj sezoni ove turske serije. Cela ekipa serije se okupila na čitanju scenarija i sve je to zabeleženo fotografijom. Tim, uključujući scenaristkinju Semu Ergenekon i reditelja Alija Bilgina, okupio se za čitanje scenarija i prvu epizodu druge sezone. Dok je rasla radoznalost za seriju Presuda, koja je tada tek počela sa pripremama, primećeno je da na čitalačkoj probi nema važnog imena.

Kaan Urgancioglu, tužilac Ilgaz iz serije, nije bio na fotografiji. Takođe je komentarisano da je ova situacija imala za cilj stvaranje misterije. Jer, posle scene u finalu sezone serije, gde je Ceylin privedena zbog sumnje da je “ubila Ilgaza Kayu” (i dalje se ne zna na šta se tačno mislilo), ova situacija je izazvala pitanja „Da li je Kaan Urgancioglu otišao iz serije, zar više nema tužioca Ilgaza?“.

Kaan Urgancıoglu se tokom leta mnogo odmarao, i na odmoru je pustio kosu i bradu što su njegovi pratioci mogli da vide na Instagramu. Prijatno raspoloženje glumca dok je bio na odmoru između dve sezone serije Yargi / Presuda privuklo je pažnju njegovih obožavalaca na društvenim mrežama.

Ono što ih je još više obradovala je fotografija sa seta snimanja nove sezone ove popularne turske serije, na kojoj Kaan Urgancioglu drži klapu. To je umirilo fanove ove serije jer postaje jasno da će se Ilgaz pojaviti i u novoj sezoni ovog popularnog projekta.

NOVO - Objavljena video najava nove turske serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

By: TV Exposed