Furkan Palali najavio projekat iznenadjenja

Furkan Palali je bio jedno od imena koje je obeležilo poslednje periode ATV-jeve serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova, koja je završena. Dao je život liku koji je sve iznenadio kada je misteriozno ušao u seriju.

Furkan Palali najavio projekat iznenadjenja

Foto Credits: aHaber

Furkan Palali, koji je dao život imenu iz Adane kao Fikret Fekeli, uključio je veoma poseban projekat u svoju dosadašnju glumačku karijeru učešćem u 3. i 4. sezoni serije. Furkan je bio cenjen zbog svoje glume u ovom projektu. Glumac, koji je 2010. godine izašao na ekran sa serijom Kucuk Sirlar, došao je pred publiku sa veoma različitim produkcijama  i ulogama u poslednjih 12 godina. Lik Fikreta Fekelija je, pak, zabeležen kao sasvim drugačiji lik za glumca i publiku.

Za Furkana Palalija, koji je dao život jednoj od najupečatljivijih uloga u seriji, serija Bir Zamanlar Cukurova pružila je drugačiju polaznu tačku u njegovoj glumačkoj karijeri. Sada njegovi fanovi željno iščekuju njegov povratak na ekran.

Furkan Palali, koji je više voleo da se odmori nakon intenzivnog rada u Adani i serije Čukurova, najavio je da su u tom periodu snimili i film. Glumac je rekao:

„Imao sam napornu sezonu. Teško je kad si van grada. Ali to je jedna od neobičnih karakteristika posla. Odmarao sam se malo. Snimao sam film na digitalnoj platformi. Iznenađenje je, ne dajem mnogo podataka o njemu. Neka proizvođač objasni o kojoj je platformi reč“, iznenadio je Palali njegove fanove.

NOVO - Poznat datum početka nove sezone serije Alparslan Buyuk Selcuklu (VIDEO)

By: TV Exposed