Poznat datum početka nove sezone serije Alparslan Buyuk Selcuklu (VIDEO)

Nedavno smo saznali da će se u novoj sezoni serije o sultanu Alparslanu pojaviti i talentovana glumica Kayra Zabci. U seriji Alparslan Buyuk Selcuklu, koja će i u novoj sezoni nastaviti svojim putem sa obnovljenom pričom i imenima, trejlerom se polako shvata da je priča pojačana uprkos promeni glavne ženske glumice.

Poznat datum početka nove sezone serije Alparslan Buyuk Selcuklu (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Takođe se vidi da je radnja ratnih scena u ovoj istorijskoj seriji dovoljno kvalitetna da privuče veliki broj gledalaca uz TV ekrane. Takođe je vredno napomenuti da se uspešni glumac Serhat Tutumluer pridružio seriji u drugoj sezoni. Bora Cengiz, Umut Karadag i Oyku Gurman daju živote novim likovima koji su uključeni u priču sa Kayrom Zabci, koja će tumačiti glavnu žensku ulogu.

Uzbuđenje je bilo na vrhuncu kada je turski nacionalni TV kanal TRT1 najavio da će u ponedeljak, 19. septembra, početi drugu sezonu, nakon što je emitovao trejler i publici saopštio dobre vesti o novoj sezoni. TV serija Alparslan Buyuk Selcuklu će biti sve moćnija i upečatljivija sa svojom 28. epizodom, a njena priča se sprema da se vrati na sasvim drugačiji način.

U komentarima na video najavu koja je objavljena, koja je oduševila pratioce ove turske serije, vidi se da sa uzbuđenjem i čežnjom iščekuju seriju, koja je uz velike napore obnavljana tokom celog leta.

Evo impresivnog trejlera pre 28. epizode ​​serije Alparslan Buyuk Selcuklu.

NOVO - Demet Ozdemir podelila fotografiju sa ocem i izazvala emocije (FOTO)

By: TV Exposed