Snimanje nove serije Asinda Ozgursun / Vi ste zapravo slobodni počinje za mesec dana

Stigle su informacije o novom projektu, odnosno o novoj turskoj seriji. Evo i šta je do sada poznato o ovoj seriji koja će biti emitovana na digitalnoj platformi Gain.

Snimanje nove serije Asinda Ozgursun / Vi ste zapravo slobodni počinje za mesec dana

Foto Credits: Internet Haber

Nova serija nosi naziv Asinda Ozgursun ili u prevodu Vi ste zapravo slobodni. Radnja ovog projekta je zasnovana na knjigi Duygu Asena. Gledaćemo priču o prijateljstvu između uspešne poslovne žene koja se zove Belgin i domaćice koja se zove Berna. Te likove u seriji će glumiti Deniz Cakir i Bade Iscil.

Snimanje kadrova na ovoj novoj internet seriji će započeti u martu mesecu. Poznato je i ko će tumačiti glavnu mušku ulogu u projektu. Taj lik će glumiti Alican Yucesoy.

Biće to trideset i peta uloga u karijeri ovog turskog glumca. Poslednja serija na kojoj je radio bila je Hukumsuz. U njoj je glumio Serdara Coskuna. Pre toga se pojavio u filmu Leyla Everlasting kao Haris. Imao je uloge i u serijama Ethos, Jet Sosyete, Can Kiriklari, Adi: Zehra i drugim projektima.

Starije generacije pamte njegove uloge u serijama Adanali i Gurbet yoluculari.

Serija Asinda Ozgursun će biti emitovana na digitalnoj platformi Gain, a čelni ljudi ove kompanije polažu velike nade u ovaj novi projekat.

NOVO - Završeno snimanje turske serije Askin Yolculugu Haci Bayram Veli

 By: Milt-TV Exposed