Salih Bademci briljira u serijama Kulup, Terzi i Dilek Tasi!

Turski glumac Salih Bademci je na dnevnom redu kao Selim Songur u seriji Kulup / Klub, čija se druga sezona emituje na Netflixu.

Salih Bademci briljira u serijama Kulup, Terzi i Dilek Tasi!

Foto Credits: IMDB

Pored toga Salih Bademci je zapažen i kao psihopata Dimitri lik u TV seriji Terzi / Krojač na istoj platformi i kao Mustafa Yilmaz u seriji Kanala D pod nazivom Dilek Tasi / Kamen želja, koja publiku vuče na drugačiji osećaj.

Oni koji gledaju glumca u seriji Kulup / Klub, dive mu se zbog imidža zvezde. Isto tako, oni koji gledaju lik Mustafe Yilmaza u TV seriji Dilek Tasi doživljavaju osećanja oca koji je nepravedno tretiran i prolivaju suze zbog njegove borbe da se ponovo spoji sa svojom ćerkom.

Naravno, ne treba zaboraviti koliko je pohvala dobio za svoj lik, psihopatu Dimitrija, u Netflixovoj seriji Terzi / Krojač.

Različite uloge

Salih Bademci, koji je igrao veoma različite likove u tri različite uloge 2023. godine, ponovo je dao zadivljujuće performanse.

Bademci, koji je veličanstvenom interpretacijom predstavio dva veoma različita lika u serijama Kulup i Dilek Tasi, ističe se kao ime koje mladi glumci mogu uzeti za primer po profesionalnosti.

Glumac, za kojeg se zna da se veoma intenzivno pripremao za lik Selima u seriji Kulup, sada je sproveo sličan rad za Mustafu u TV seriji Dilek Tasi / Kamen želja.

Ova situacija se odražava na ekranu i profesionalizam glumca izaziva divljenje publike.

NOVO - Halil Ibrahim Ceyhan se oprostio od lika Yamana i serije Emanet

By: TV Exposed