Baris Arduc dobio novu partnerku u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

Od ranije je poznato da će serija Alparslan Buyuk Selcuklu pretrpeti velike promene u novoj sezoni. Sada je stigao odgovor na pitanje koje je mnoge najviše zanimao- ko će biti partnerka Barisu Arducu u nastavku ove istorijske serije.

Baris Arduc dobio novu partnerku u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

Foto Credits: Internet Haber

Seriju Alparslan Buyuk Selcuklu su po okončanju sezone napustili dvoje značajnih glumaca. U pitanju su Toprak Sergen i Fahriye Evcen. Prema pisanju turske štampe, serija će u nastavku dobiti mnoga pojačanja. U novoj sezoni serije o sultanu Alparslanu pojaviće se i Bora Cengiz, Oyku Gurman, Serhat Tutumluer i Umut Karadag. Ipak, mnoge je najviše zanimalo to ko će biti partnerka Barisa Arduca u nastavku ove serije.

Mnoga poznata imena konkurisala su za ulogu supruge sultana Alparslana, Seferiye Hatun a izbor je pao na mladu glumicu. Reč je o Kayri Zabci, 21-godišnjoj glumici poznatoj iz dnevne serije Canim Annem a koja je imala i sporednu ulogu u sve popularnijoj Netflixovoj seriji Zeytin Agaci.

Kayra Aleyna Zabci je rodjena 2001. godine i diplomirala je na državnom Univerzitetu Istanbul. Kao dete izabrana je za Najbolji dečiji model Turske i potom osvojila prvo mesto na takmičenju za Najbolji svetski model u kategoriji dece. Sada je dobila veliku priliku da pokaže svoj glumački talenat u veoma popularnoj seriji.

Koliko će u tome biti uspešna saznaćemo već za mesec-dva. Video najava druge sezone serije Alparslan Buyuk Selcuklu je objavljena i nove epizode su u fazi pripreme.

View this post on Instagram

A post shared by KAYRA ZABCI (@zabcikayraa)

NOVO - Kraj za seriju Ah Nerede | Ah gde

By: TV Exposed