Evrim Alasya uživa u radu na seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

Baris Kilic i Evrim Alasya, koji glume u TV seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice, ističu se u industriji TV serija kao duo koji se dobro prilagodio jedno drugom i širi snažnu energiju.

Evrim Alasya uživa u radu na seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

Foto Credits: DiziCentral

Dvoje uspešnih glumaca, koji su došli u centar pažnje zajedno sa projektom TV serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice, ostaju na dnevnom redu društvenih mreža.

Kao rezultat toga što je priča o likovima Omera i Kivilcim dirnula srca publike, postoji veliko interesovanje obožavatelja dvoje iskusnih glumaca.

Glumačke izvedbe likova u seriji Kizilcik Serbeti i snažan način na koji prenose svoje emocije publici značajno doprinose uspehu projekta. U njihovom intervjuu sa Omurom Sabuncuogluom, mnogo se govorilo o tome šta se dogodilo likovima Omeru i Kivilcim zbog nesreće koja se dogodila u finalu prve sezone serije tokom leta.

U stvari, mogućnost da jedan od dva lika ne nastavi u drugoj sezoni bila je situacija koja je zabrinula publiku.

Prijatna atmosfera na setu

Međutim, oba lika nastavljaju dalje u drugoj sezoni. Ispostavilo se da su se oboje uspešnih glumaca zapravo jako zabavljali u scenama koje su izazivale napetost publike.

Evrim Alasya se na tu temu nasmejala rekavši: „Zapravo se jako zabavljamo u scenama u kojima je publika napeta.”.

Alasya, koja je priznala da su se na snimanju često smejali, rekla je da su se veoma zabavljali u scenama koje su igrali zajedno sa kolegom Rahimcanom Kapkapom. Opisujući scene koje su igrali zajedno sa mladim glumcem koji je igrao lik Metehana, Evrim Alasya je rekla:

„Jednom prilikom smo imali nalet smeha sa Barisem, posebno Rahimcanom. Sećam se kada smo nas troje bili u “krizi smeha” kada je Rahimcan igrao Metehana.”.

View this post on Instagram

A post shared by Evrim Alasya (@mujdevrim)

NOVO - Traje kriza oko serije Ates Kuslari | Vatrene ptice

By: TV Exposed