Yigit Kocak iskreno o sebi i svom detinjstvu

Yigit Kocak, koji je odrastao u Samsunu i postigao veliki uspeh sa likom Omera u TV seriji Kardeslerim / Moja braća, ovim projektom je iznenadio i svoju porodicu i prijatelje.

Yigit Kocak iskreno o sebi i svom detinjstvu

Foto Credits: Internet Haber

Glumac je rekao da je nakon dostizanja određene tačke doživeo veliku sreću u odnosu na ono što je postigao.

Yigit Kocak, koji je prošlog meseca otišao u Španiju i sastao se sa svojim fanovima i pojavio se u španskim medijima, rekao je da je zadivljen željom njegovih obožavalaca da nauče skoro sve o njemu, uključujući i njegove rođake.

Glumac, koga je iznenadilo to što su njegovi sledbenici poznavali i brinuli o njegovoj porodici, rekao je da u njegovoj porodici niko nije uključen u bilo koju granu umetnosti.

Tiho i mirno dete

Napominjući da je u detinjstvu bio tiha i mirna osoba, glumac je te godine opisao rečima:

„Bio sam sam. Već sam bio veoma tiho i mirno dete. Nisam bio dete koje je moglo mnogo da priča i ima dobre bilateralne odnose. Bio sam introvertiran. Mnogo sam učio, želeo sam da budem lekar kao moj otac. Igrao sam košarku neko vreme. Nisam imao drugog života osim njega.”.

Yigit Kocak je rekao da bi želeo da bude muzičar da nije bio glumac i rekao da su bubnjevi imali posebno mesto u njegovom životu. Glumac, koji nije smatrao da mu je glas mnogo lep, upotrebio je šaljiv izraz, rekavši da ne peva kako nikome ne bi smetao.

NOVO - Kroz Devin u seriji Aile otkrivamo šta znači trovanje moći!

By: TV Exposed