Tuvana Turkay o svom privatnom životu i poslu

Glumica i pevačica Tuvana Turkay ima ozbiljne planove za naredni period. Tuvana planira da u septembru izda novi singl. Pored muzike, ne manjka joj ponuda ni iz njenog drugog zanimanja. Dobila je ponude da radi u filmu i na seriji, a trenutno je u fazi čitanja scenarija i donošenja odluke da li, i koju ponudu ...

Tuvana Turkay o svom privatnom životu i poslu

Glumica i pevačica Tuvana Turkay ima ozbiljne planove za naredni period.

Tuvana planira da u septembru izda novi singl. Pored muzike, ne manjka joj ponuda ni iz njenog drugog zanimanja. Dobila je ponude da radi u filmu i na seriji, a trenutno je u fazi čitanja scenarija i donošenja odluke da li, i koju ponudu da prihvati. Turkay je za turske medije progovorila i o njenom privatnom životu. Istakla je da trenutno u njemu nema nikoga, da je sama. Kako kaže, s godinama je sve teže pronaći osobu koja bi mogla da je prihvati sa svim njenim problemima i hirovima. Preferira da ne reagje na sve tračeve i glasine.

Trenutno, Tuvana Turkay ima i manjih zdravstvenih problema. Leči se od kamena u bubregu, ali se očekuje da vrlo brzo sve bude u najboljem mogućem redu.

By: TV Exposed