Spremna zamena za Berka Oktaya u seriji Savasci?

Berk Oktay se oprostio od projekta serije Savasci i već ima drugi posao. Oktaya ćemo u buduće gledati u seriji Yasak Elma, u kojoj će tumačiti jednu od glavnih uloga. Snimanje serije Savasci se uskoro nastavlja i uveliko se traži zamena za Berka. Pregovori idu u dobrom pravcu, a otkriveno je i ko će vrlo ...

Spremna zamena za Berka Oktaya u seriji Savasci?

Berk Oktay se oprostio od projekta serije Savasci i već ima drugi posao.

Oktaya ćemo u buduće gledati u seriji Yasak Elma, u kojoj će tumačiti jednu od glavnih uloga. Snimanje serije Savasci se uskoro nastavlja i uveliko se traži zamena za Berka. Pregovori idu u dobrom pravcu, a otkriveno je i ko će vrlo verovatno zameniti Oktaya u ovom projektu. U pitanju je Ufuk Bayraktar, a zvanična potvrda te informacije se očekuje već za dan- dva.

Poslednja serija u kojoj je Ufuk glumio bila je Vatanim Sensin 2018. godine. Pre tog projekta, Bayraktar se istakao ulogama u serijama Milat i Ezel. Ostaje da se vidi kako će promena glavnog protagoniste u seriji Savasci uticati na sam rejting. Odnosno, da li će Ufuk dovoljno kvalitetno zameniti Berka Oktaya u ovom projektu.

NOVO - Vesti o kraju serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova

NOVO - Seda Bakan otkrila veliku želju – muž preti razvodom?!

By: TV Exposed