Asli Enver prozvala Serenay Sarikayu?

Turski mediji danas su preplavljeni vestima o tome kako je glumica Asli Enver prozvala njenu koleginicu Serenay Sarikayu. Naravno, to nije uradila direktno, evo i o čemu se radi. U svom poslednjem intervjuu Asli je govorila o mnogim temama. Posebnu pažnju medija je privukao odgovor na pitanje, da li bi volela da se pojavi u ...

Asli Enver prozvala Serenay Sarikayu?

Turski mediji danas su preplavljeni vestima o tome kako je glumica Asli Enver prozvala njenu koleginicu Serenay Sarikayu.

Naravno, to nije uradila direktno, evo i o čemu se radi. U svom poslednjem intervjuu Asli je govorila o mnogim temama. Posebnu pažnju medija je privukao odgovor na pitanje, da li bi volela da se pojavi u nekom mjuziklu. Enver je tada rekla da nije dovoljno da osoba ima samo lep glas da bi se pojavila u mjuziklu. U ceo rad je potrebno uložiti mnogo truda, tu je i ples i veliki broj emocija koje je potrebno da se iznesu. Nije dovoljno samo pojaviti se i pevati, bez obzira koliko lep glas ta osoba ima. Asli je dodala da nju to sada ne zanima, niti razmišlja o pojavljivanju u mjuziklu.

Ovaj odgovor su mnogi povezali sa Serenay Sarikayom. Kao što je poznato, Serenay se pojavila u dve sezone mjuzikla Alisa u zemlji čuda. Da li je Asli mislila na nju, želela da je prozove, ili je uopšteno iznela svoje mišljenje zna jedino ona sama.

NOVO - Pogoršalo se zdravstveno stanje glumice Irmak Unal

By: TV Exposed