Pad interesovanja za seriju Gonul Dagi

Zanimljivo je da produkcijski tim još uvek nije uvideo probleme u turskoj TV seriji Gonul Dagi koja se subotom uveče sastaje sa publikom na ekranu TRT1.

Pad interesovanja za seriju Gonul Dagi

Foto Credits: IMDB

Čini se da je neophodno je uneti inovacije u priču serije Gonul Dagi sa snažnim elementima, i proizvesti potpuno novu priču uključivanjem poznate glumice u glavnu ulogu koju Berk Atan preuzima sam kroz lik Tanera.

Gledamo seriju Gonul Dagi koja priča veoma snažnu priču o stepskom životu Anadolije, ali više nije uspešna u privlačenju publike na ekran kao ranije. Videli smo da se serija bori da postigne dvocifrene ocene već neko vreme i mnogi su upozorili scenariste da moraju da pređu na potpuno novu priču.

Serija postaje monotona

Oni koji gledaju seriju Gonul Dagi upozoravaju na društvenim mrežama da se priča ponavlja već neko vreme, da događaji ne napreduju i da se pretvara u monotonu seriju. Međutim, čini se da ni proširenja koja su predložili produkcijski tim i scenaristi nisu uspela.

Važno je da lik Tanera otvara drugo proleće u njegovom životu i da ulazi u period ukrašen novom fikcijom i drugačijim sporednim likovima. Iako su sporedni likovi serije Gonul Dagi veoma upečatljivi i prijatni publici, glavni problem leži u glavnim ulogama. Jasno je da je Berk Atan podneo veliki teret u ovoj avanturi od tri sezone, ali da bi se priča nastavila u novoj sezoni, potrebna je efikasna transformacija priče sa novim i poznatim imenima.

Ono što sumira celu ovu situaciju je ocena 93. epizode. Serija sada dobija brojke rejtinga znatno ispod dvocifrene ocene. Vidimo ocene gledanosti serije Gonul Dagi koje padaju na brojke oko 7.

To je svakako važna poruka za kreatore ove serije...

NOVO - Serija Yali Capkini je uspešnija nego što mnogi misle!

By: TV Exposed