Serija Yali Capkini je uspešnija nego što mnogi misle!

Zamislite tursku TV seriju koja će uticati ne samo na Tursku, već i na geografiju veoma različitih kultura tokom perioda od 8 meseci koliko se emituje.

Serija Yali Capkini je uspešnija nego što mnogi misle!

Foto Credits: IMDB

Ima takvih produkcija i bilo je, ali projekat Yali Capkini je još jednom uspeo da iznenadi sve tako što je veoma brzo debitovao u dostizanju ove tačke.

Serija, u kojoj glume Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir, napravila je veliki korak napred za Star TV.

Lojalnost publike, koju se godinama pokušava postići različitim serijama na istom kanalu, konačno je ostvarena projektom Yali Capkini. Još jedan doprinos ove serije Star TV-u je dostizanje velikih brojeva u prodaji u inostranstvu. Međunarodna prodaja serije, koja se emituje 8 meseci od prve epizode ​​23. septembra 2022. do treće nedelje aprila, ide odlično.

Veliki je i smisao ovog uspeha postignutog za tako kratko vreme. Vesti o uspehu stizale su jedna za drugom iz serije Yali Capkini, koju je u inostranstvu prodala kompanija Ecco Rights. Povećanje ove prodaje pre MIPTV sajma bila je još jedna važna tačka.

Serijal Yali Capkini, koji je u inostranstvu došao do izražaja sa imenom Golden Boy, utiče na veoma različite geografske prilike. Prodaja kompanije Eccho Rights uključuje centralnu i istočnu Evropu, kao i zemlje Centralne Azije i Afrike.

Prodaja u skoro 40 zemalja širom sveta

Ova turska serija, koja je prodata u skoro 40 zemalja, utiče na ljude iz veoma različitih kultura, i ovo se ističe kao najvažniji uspeh projekta. Yali Capkini  je nedavno prodat u zemlje poput Albanije, Mađarske, Litvanije, Uzbekistana, Južne Afrike i Namibije. Među prvim zemljama koje su kupile seriju bili su i Ujedinjeni Arapski Emirati.

Drugim rečima, serija, koja je takođe bila veoma uticajna u arapskoj geografiji, imala je značajan uspeh jer je privukla pažnju gledalaca iz različitih kultura. Samo dokaz koliko je ova turska serija zapravo uspešna, možda i više nego što ljudi misle.

NOVO - Veliki test za Devin u seriji Aile / Porodica

By: TV Exposed