Ozgu Namal morala da odbije još jednu ulogu

Turska glumica Ozgu Namal dobila je zanimljivu ponudu za ulogu u novoj seriji koja joj se zaista dopala, ali je tu ponudu morala da odbije. Prenosimo o čemu je reč.

Ozgu Namal morala da odbije još jednu ulogu

Foto Credits: Internet Haber

Ozgu Namal je dobila ponudu za glavnu žensku ulogu u novoj seriji nacionalnog TV kanala TRT1 pod nazivom Mevlana. Njoj se uloga i ideja rada na ovom projektu zaista dopala. Međutim, glumica je bila prinuđena da odbije ovu ponudu.

Razlog za to leži u činjenici da glumica živi u Istanbulu, a serija se snima u Konyi. Ozgu nije želela da ostavi decu samu, pa je zbog toga rekla „ne“ na ponudu koja joj se svidela. Umesto nje, za glavnu žensku ulogu u seriji Mevlana angažovana je Nilay Deniz.

Podsećamo, suprug turske glumice Ozgu Namal, Serdar Namal je preminuo od posledica srčanog udara pre nešto više od godinu dana. Glumica je od tada samohrana majka i u potpunosti se posvetila deci. Njen suprug je preminuo 6. oktobra 2020. godine uprkos velikim naporima lekara.

Poslednju ulogu ova nekada veoma popularna turska glumica imala je 2014. godine u seriji Milost. U njoj je glumila Narin. Pre toga je u toku 2011. godine glumila Gullu u TV seriji Nasledje jedne dame. Veliku popularnost stekla je ulogom Elif Eylul u hit seriji Kurtlar Vadisi / Dolina Vukova.

Bez obzira na neuspele pregovora za rad u seriji Mevlana, ono što sigurno raduje je sve da je Ozgu spremna da se vrati poslu. Ukoliko se u budućnosti pojavi neki posao u kom bi mogla da spoji obaveze na setu i privatan život, velike su šanse da Namal isti i prihvati, što bi zaista bilo sjajno.

NOVO - Šta se dešava sa turskom serijom 50m2?

 By: Milt-TV Exposed