Poznato kada počinje nova serija Cana Yamana

Can Yaman, koji je u Italiji dobio ponudu za glavnu ulogu u seriji Sandokan nakon serije Erkenci Kus, u kojoj je delio glavnu ulogu sa Demet Ozdemir, i imao veliki uspeh u inostranstvu, nastanio se u ovoj zemlji pre više od godinu dana. Međutim, snimanje serije Sandokan, u kojoj će Yaman preuzeti glavnu ulogu, nije moglo da počne.

Poznato kada počinje nova serija Cana Yamana

Foto Credits: Haberler

Tokom ovog perioda, Can Yaman je preuzeo glavnu ulogu u drugoj TV seriji u Italiji. Can je delio glavnu ulogu sa Frančeskom Čilemi u televizijskoj seriji Viola Come Il Mare, snimljenoj za Canale 5. Izdavač Canale 5 je pre nekoliko meseci najavio da će Viola Come Il Mare biti emitovana u aprilu. U drugoj izjavi datoj kasnije, navedeno je da je serija odložena za septembar.

I taj dan je konačno došao. Krajem leta, na početku nove sezone, nova serija Cana Yamana, Viola Come Il Mare će konačno upoznati publiku. U saopštenju kanala navedeno je da će taj projekat biti prva serija sezone.

Can Yaman u njoj igra turskog policajca po imenu Frančesko Demir, a u seriji deli glavnu ulogu sa prelepom Frančeskom Čilemi, koja je bila i Mis Italije. Serija, koja će dakle početi u septembru, snimana je u Rimu i Palermu. Ova serija Cana Yamana, koji ima ogromnu bazu obožavatelja u Italiji, izazvala je veliko uzbuđenje u zemlji.

Ostaje da vidimo da li će opravdati očekivanja.

Do tada Yaman će raditi na novoj seriji digitalne platforme Disney Plus pod nazivom El Turco.

NOVO - Kenan Imirzalioglu o svom izgledu i očinstvu

By: TV Exposed