Još jedan sjajan glumac u seriji Iki Yabanci, u kojoj glume Hande Ercel i Burak Deniz

Cem Davran, koji je počeo da glumi krajem 1970-ih, ostvario je veoma snažnu karijeru, posebno pokretanjem privatnih kanala, čime je u Turskoj 1990-ih započeo potpuno drugačiji proces.

Još jedan sjajan glumac u seriji Iki Yabanci, u kojoj glume Hande Ercel i Burak Deniz

Foto Credits: RiriNano

Glumac, kojeg smo gledali u nezaboravnim projektima 1990-ih, kao što su Tatli Betus i Sasifelek Cikmazi, bio je i sjajan TV serijski par sa Hande Ataizi u TV seriji Ruhsar, i projekat se nastanio u glavama mnogih.

Činjenica da se Cem Davran pojavljivao na televizijskom ekranu skoro 4 godine sa serijom Ruhsar čini se da je njegov najduži projekat u njegovoj karijeri. Davran, kojeg smo gledali sa različitim ulogama u mnogim filmovima i televizijskim serijama, majstor je glume. Nedavno smo poznatog glumca viđali u različitim televizijskim serijama, obično sa kratkim ulogama.

Cem Davran, koji je s vremena na vreme na ekranu poslednjih 6 godina sa projektima kao što su 8. Gun, Kardes Cocuklari, Yarim Kalan Asklar i Askin Tarifi, započinje projekat za koji se očekuje da će ovog puta biti veoma uspešan u novoj sezoni.

Prema informacijama objavljenim u štampi, Davran će preuzeti glavnu ulogu u novoj seriji Fox TV-a pod nazivom Iki Yabanci / Dva stranca. Vreme je da se Cem ponovo vrati na set, nakon što se odmorio posle romantične humoristične serije Askin Tarifi, koja je prikazana u leto 2021. Iako se još ne zna kada će snimanje početi, preliminarne pripreme za seriju Iki Yabanci su došle u fazu završetka.

View this post on Instagram

A post shared by Cem Davran (@cemdavran)

Velika očekivanja od serije Iki Yabanci

Postoje velika očekivanja da će serija, u kojoj se pojavljuju Hande Ercel i Burak Deniz, u bliskoj budućnosti sresti publiku na televiziji Fox.

Dodavanje imena Cema Davrana, koji može da preuzme bilo koju ulogu, ostavlja trag u publici i ima karijeru kojoj će se mladi diviti, može se opisati kao važan događaj. U priči serije Iki Yabanci, Davran će igrati oca Buraka Deniza, tako da ćemo gledati dva glumca zajedno u mnogim scenama.

NOVO - Mert Ramazan Demir dao dobre vesti o nastavku serije Yali Capkini

By: TV Exposed